Kesan persekitaran UTM terhadap pembangunan emosi pelajar di Fakulti Pendidikan - 386528 Norshahril Abdul Hamid; Mohd. Anuar Abdul Rahman, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009