Seismic performance of water tank tower - Fadrul Hafiz Ismail, 1985-; Azlan Adnan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009