Sistem penentuan waktu solat menggunakan teknologi WAP - 447376 Nurbaya Mohd Rosli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003