Aplikasi pemantau rangkaian komputer berasaskan perangkap SNMP (J-Netmon) - 172410 Mohd. Saffuan Suntong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003