Seminar penubuhan syarikat dan pengurusan perniagaan kecil - Seminar Penubuhan Syarikat dan Pengurusan Perniagaan Kecil (1990 : UTM, Sekudai); Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia. Jabatan Pengurusan. Pusat Pengajian Kemanusian (Sekudai : UTM, 1990)
32