Sistem bantuan pemilihan pembantu rumah di AP Transwira Sdn.Bhd. Taman Universiti, Skudai [compact disc] - 450753 Norhaliza Ishak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005