Teknik stemming Bahasa Melayu berasaskan algoritma Paice/Husk - 172816 Faznita Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003