Sistem bantuan keputusan pemantauan penanaman padi (INDICA) - 173470 Haameezaa Mohd. Yusuff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003