Sistem maklumat pakej mengerjakan umrah atas talian - 173503 Hawariyah Rahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003