Pengiraan takat genting reaktor nuklear - 306923 Mohamed Hazri Ariffin (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995