Thermal simulation of finned metal foam heat sink for electronic cooling application - 271374 Haslina Abdullah; Nazri Kamsah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008