Determinants of brands awareness towards laptop computer : a case study of the acer - 390963 Lim, Yin Hui; Hishamuddin Md. Som, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009