Sistem Pengesanan plat kenderaan menggunakan teknologi rfid - 393106 Aini Hafizah Mohd. Saod; Muhammad Arif Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007