Effect of coating materials on the leakage current level - 392614 Fatimah Mohd. Nasir; Md. Afendi Md. Piah; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007