Pelaksanaan kurikulum Kejuruteraan Awam dalam pembelajaran pelajar Ijazah Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam) UTM Skudai, Johor - 392855 Syazrina Shaari, author; Abdul Rahim Hamdan; Fakulti Pendidikan 8185 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009