Penerapan kemahiran generik dalam proses pengajaran dan pembelajaran di Kolej Yayasan Sabah - 392930 Sazalie Sahimin; Norani Mohd. Noor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009