Visualisasi pelajar mengenai konsep asid dan bes - 393165 Salmiah Malek; Mohd. Yusof Arshad; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009