Kepuasan kerja di kalangan pengawal keselamatan bahagian keseamatan, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai - 393620 Farawahida Ismail; Muhammad Daud; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008