Kajian tentang tahap halangan penyertaan pembantu tadbir (Kesetiausahaan) dalam pembelajaran separuh masa di UTM - 393744 Julia Bohari; Paimah Atoma, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains - Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008