Predicting college students' intention to use M-Paybill payment solution for MP3 downloading - 394032 Aw, Wai Yan; Khalil Md. Nor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia,2008