Faktor-faktor yang mepengaruhi kejayaan usahawan cina di Petaling Jaya, Selangor - 397403 Lee, Kang Chuan; Umar Haiyat Abdul Kohar, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008