Perbandingan fungsi hantaran modulasi (MTF) bagi surin-filem lanex regular/T MAT G dan skrin-filem lanex regular/T MAT L melalui penentuan MTF dengan menggunakan kaedah penyesuaian lengkung fungsi taburan sisi (ESF) - 397566 Wong, Huang Ching; Supervisor : Assoc. Prof. Dr Wan Muhamad Saridan Wan Hassan; Fakulti Sains (2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001