Keupayaan dan kelemahan menyelesaikan masalah Matematik dalam kalangan pelajar tingkatan lima - 398349 Yeong, Wai Chung; Johari Hassan; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009