Mengkaji sifat suhu dan kekonduksian gelap bagi bahan seramik semikonduktor SnO2-Sb2O3 - 355659 Pangeran Madia; Mohd. Mustamam Abd. Karim, supervisor; Fakulti Sains (2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001