Secure hash algorithm and secure scheme for key storage in trusted platform module - Mohd. Nazrin Mohd. Yassin, 1980-; Mohamed Khalil Mohd. Hani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009