Tahap pencapaian kemahiran proses sains dalam mata pelajaran Fizik di kalangan pelajar sekolah menengah daerah Kluang - 398768 Ezan Haizurah Ahmad; Seth Sulaiman, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009