Face recognition system using principal component analysis and fuzzy artmap - Jamikaliza Abdul Karim, 1981-; Rubiyah Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009