Penggunaan kad pintar dalam e-dompet di UTM - 400045 Syuhairi Baijuri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002