Kefahaman dan pengaplikasian konsep asid-bes dalam kehidupan harian dikalangan pelajar tingkatan empat sains Johor Bahru - 401562 Tan, Cheng Theng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007