Tahap keyakinan kemahiran generik dikalangan pelajar : kajian kes di salah sebuah kolej kediaman di UTM, Kampus Skudai, Johor Bahru, Malaysia - 401623 Meriam Yusoff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007