Faktor-faktor yang mempengaruhi gejala ponteng dikalangan pelajar sekolah menengah - 401706 How, Lee Chan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Psikologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007