Mengangkat beban kerahsiaan : panduan bagi orang postitif-HIV yang ingin berucap di khalayak ramai - 197248 Paxton, Susan; Asia-Pacific Network of People Living with HIV/AIDS (Singapore : Asia Pacific Plus, 2001)
42