Sistem pengurusan maklumat pesakit Hospital Tanjong Karang - 368283 Mohd. Jamrafaeil Nubree Mohd. Abdul Latiff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003