Hidayah Smart School : sistem pengurusan maklumat pelajar sekolah rendah islam hidayah - 405529 Nor Azura Hussin; Sazali Abd. Manaf, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009