Penyediaan saput tipis timah sulfida (SnS) secara pensulfuran tertudung-tebat - 423894 Mastura Moin (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995