Gangguan masa instruksional : satu kajian kes di sebuah sekolah menengah di daerah Pasir Gudang - 406804 Normah Mohamed Razali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007