Kajian pekali seretan ke atas kereta Proton Satria - 195104 Mohd. Reduan Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Projet paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003