Analisa peramalan kadar kematian di Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru - 402147 Saifulnizan Che Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005