Kajian ke atas program kitar semula minyak terpakai - 204918 Seet, Wan Cheng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003