Kajian terhadap pengeringan enapcemar sisa domestik melalui kaedah gabungan : konvensinal dan mekanik - 205457 Saminathan Narayanan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003