Keberkesanan perkembangan profesionalisme guru di sekolah : satu kajian kes di sebuah sekolah menengah daerah Pasir Gudang Johor - 415174 Nor Rodziwati Zainon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007