Kajian keberkesanan sistem olahan aerob untuk mengolah air sisa industri - 431727 Zuraida Muhamad Kher (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995