Potential reuse of treated effluent in industries : case study : Section 23, Shah Alam Industrial Area - 213316 Anusuyah Bai S.K.Sivalingam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003