Kajian keberkesanan sistem olahan aerob untuk mengolah air sisa industri - 302375 Sarina Ismail (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995