Prosiding Persidangan Kebangsaan Perkhidmatan Perpustakaan, 8-19 Ogos 1997, The Legend Hotel, Kuala Lumpur - Persidangan Kebangsaan Perkhidmatan Perpustakaan (1997 : Kuala Lumpur); Perpustakaan Negara Malaysia (Kuala Lumpur : Perpustakaaan Negara Malaysia, 1997)
99