Kajian banjir di daerah Seremban dengan menggunakan permodelan perisian HEC-HMS - 220544 Md. Ghazali Bagimin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003