Istiadat Pemasyhuran Canselor & Majlis Konvokesyen Komemoratif Kolej Universiti Teknikal Kebangsaan Malaysia - 495924 Kolej Universiti Teknikal Kebangsaan Malaysia (Melaka : Kolej Universiti Teknikal Kebangsaan Malaysia, 2003)
44