Tahap kepuasan dan harapan klien terhadap pengurus projek masa kini - 211551 Rozline Mohd. Khalid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Tesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004