Kawalan pengaratan keluli dalam struktur konkrit bertetulang menggunakan kaedah perlindungan katod - 439742 Tan, Hong Leong (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995