Pengetahuan tentang teori kecerdasan pelbagai di kalangan guru serta pelaksanaannya di tiga buah sekolah menengah di Skudai - 422601 Noorsiha Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malayia, 2006)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Psikologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006